Om oss

Författarna:

Mikael_BerglingMikael Bergling har varit journalist i 25 år, varav tio som frilans. Arbetade tidigare som reporter, redigerare och redaktör på Expressen, Skånska Dagbladet och Tidningarnas Telegrambyrå (TT) och som lärare i journalistik. Medarbetar i flera facktidskrifter. Skriver bland annat om medier, infrastruktur, utbildning och historia. Medförfattare till böckerna ”40 år av övertramp – PO/PON 1969–2009”, ”Frilanshandboken 2011–2012” och ”Vad händer med medieetiken?”.

 

 

Fredrik_NejmanFredrik Nejman har varit frilansjournalist i över tio år. Tidigare reporter på Expressen, NynäshamnsPosten, Land, Aftonbladet, Norrtelje Tidning och Trollhättans Tidning. Skriver regelbundet i flera facktidskrifter. Undervisar i journalistik på Poppius Journalistskola, där han även är vice styrelseordförande. Han har tidigare suttit i styrelserna för Expressen och Svenska Journalistförbundet. Medförfattare till böckerna ”Hemligheter”, ”40 år av övertramp – PO/PON 1969–2009” och ”Frilanshandboken 2011–2012”.

 

 

Anders_GustafsonFormgivare och webbredaktör:

Anders Gustafson har arbetat som frilansjournalist i cirka 20 år, dessförinnan reporter, redigerare och nattchef på bland annat Expressen, GT, Borås Tidning och Falköpings Tidning. Som frilans formger och layoutar han framför allt tidningar och böcker. Han var med om att starta Sveriges första politiska nyhetstidning, Dagens Politik, där han också var nattchef.